Mama en meer

zwangerschapsverlof

Als je werknemer bent en zwanger wat zijn dan je rechten? Naast moederschapsverlof zijn er nog een aantal andere formules. Maar ook papa heeft recht op verlof. Lees hier de regels van de Vlaamse overheid en meer informatie in de artikels.Hoeveel kost kinderopvang?

Je kleine spruit is eindelijk geboren en je geniet met volle teugen van je moederschapsverlof, eventueel aangevuld met borstvoedings- of ouderschapsverlof.  Hoe lang je de terugkaar naar het werk ook uitstelt, eens komt de dag dat je je kindje aan de zorgen van iemand anders moet toevertrouwen.  En goede zorgen kosten geld.  Maar hoeveel is dat precies?  Hoeveel moet je maandelijks voorzien om je kind op te vangen terwijl jij aan het werk bent?

Lees meer...
 


Hulp bij zwangerschap en bevalling

In Vlaanderen zij er verschillende instellingen die je helpen en adviseren bij je zwangerschap. Hieronder een overzicht:

Lees meer...
 

Bevallingsverlof of moederschapsrust

maandag 08 augustus 2011 20:17

Zowel in de weken voor als na de bevalling kunnen mama’s extra rust gebruiken. Hoe lang deze periode duurt, hangt af van je arbeidsstatuut en van hoeveel baby’s je gekregen hebt.

Lees meer...
 Meer topics in het forum >>


Vaccineren: zin of onzin?