Categorie: ontzwangeren

Na de bevalling zullen je lichaam en je geest de tijd moeten nemen en krijgen om weer te herstellen. Een bevalling is een zware opgave die veel vergt van je.
Het is toch ineens een grote verandering om na 9 maanden zwanger geweest te zijn ineens mama te worden. Je leven is veranderd, van een zwangere partner naar een mama en ouder.
Met die veranderingen zal je om moeten gaan en soms is dat moeilijk en kan je met postnatale depressies te maken krijgen. Mama worden is een ingrijpend proces. In deze artikels lees over de verschillende aspecten van mama zijn, partner blijven en ouder worden.
 

herstel na de zwangerschap

Herstel na de zwangerschap

Herstel na de zwangerschap. Rugklachten, blubberbuik, verzakte baarmoeder, blaaszakking en stressincontinentie, da’s geen opsomming om vrolijk bij te worden! Toch kan het jouw lijf en leden overkomen als je na je zwangerschap geen aandacht...

Lees verder »
Ontzwangeren

Tips om te ontzwangeren

Een zwangerschap vraagt enorm veel van het lichaam van de moeder. Na de bevalling moet het lichaam zich terug herstellen, deze herstelperiode wordt ontzwangeren genoemd. Dit houdt dus zowel een lichamelijk- als geestelijk herstel...

Lees verder »
Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT