Mamaenmeer.be organiseert samen met fabrikanten en leveranciers regelmatig producttesten voor mama’s. Mama’s worden uitgenodigd om een product te testen en over de ervaringen enkele artikels te schrijven.

Hieronder staan de producttesten die er eerder gedaan zijn.

We hopen dat je er iets aan hebt.

Ook testamma worden? Let dan goed op onze Facebook, Google+ en Twitter pagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier rechts ->

Ergopouch

testmama slaapzakjes De slaapzakjes van Ergopouch behoren tot de beste van de wereld. Gemaakt van natuurlijk materialen zoals bio-katoen en bamboo voelen ze niet alleen fijn aan, maar houden ze ook nog eens voldoende warmte vast. Om de warmte van een slaapzakje aan te geven wordt het Tog systeem gebruikt. Met een Tog van 3.5 is dit slaapzakje de warmste op de markt. 

Lees meer »

Medela

Medela zoogcompressen Medela wil de gezondheid van moeder en baby bevorderen via de voordelen van moedermelk. Medela is specialist op het gebied van borstvoeding en biedt vele ondersteunende producten voor borstvoeding. Medela heeft naar de mening gevraagd van 7 mama’s die borstvoeding geven over de vernieuwde Medela disposable zoogcompressen. Lees hier over de test van Medela Zoogcompressen.

Lees meer »

Zoogcompressen van CupCake

CupCake Nursing Pad Package 3 PairsJe kindje borstvoeding geven roept bij de meeste mama’s mooie warme gevoelens op. Hoe mooi is het als je zelf je kindje kunt voeden en ondertussen ook heerlijk kunt knuffelen? Toch is er een klein dingetje wat wel eens voor genante situaties kan zorgen; lekkende borsten. Je hebt dan zoogcompressen nodig.

Lees meer »
Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT